40 plaers

Petites coses que fan la vida més dolça

Autor: Daniel Ruiz-Trillo

Colección Garbí, P32. Diario.

ISBN: 978-84-940444-2-7

Edición: 2012 – Catalán

Encuadernación: rústica, cosido

Páginas: 228

12,00  IVA incluido Añadir al carrito

transparent

A partir de dos libros envío gratis

Promoción válida para península y baleares

La obra

40 plaers. Petites coses que fan la vida més dolça, és una mena de decàleg personal, extrapolable a qualsevol lector amb aspiracions a la felicitat, en què detalla exactament quaranta coses que poden ajudar a llevar-se cada matí amb més empenta del llit.

recursos contra el pessimisme ben senzills i assequibles, des del pa amb tomàquet als banys de mar, des del Barça a la migdiada o la música en la intimitat

Són, com anuncia el subtítol del llibre, editat per Paralelo Sur a la col·lecció “Garbí”, recursos contra el pessimisme ben senzills i assequibles, des del pa amb tomàquet als banys de mar, des del Barça a la migdiada o la música en la intimitat, i així anar sumant, fins a arribar a les garotes del padrí, la calçotada de l’oncle, les cambreres, el cinema, els festivals d’estiu, Antònia Font, el Solsonès, els pícnics, els àngels que volen i la mainada que juga al parc.

Resumint, com diu l’autor en un dels capítols, “les coses normals” o que, ben mirat, podrien ser-ho.

De la reseña en El Punt Avui

El autor

Daniel Ruiz-Trillo ha publicat els poemaris Truc curt, Sal i vi (El Carro del Sol, 2000), Sonets sonats (Edicions 96, 2001), Una estona de sal (Edicions 96, 2002), Partícules i versos (Edicions 96, 2003), Fibromiàlgia i tu (A Edicions, 2003) i Recer de versos (Edicions 96, 2007) i la novel·la Com un vals de Chopin (Paralelo Sur, 2012).

Actualment, escriu articles d’opinió, reportatges i contes als diaris Hora Nova, cugat.cat i Diari de Rubí i a les revistes L’escletxa, Llengua Nacional i D’Estil. Ha guanyat els premis literaris La Pinya de Sant Feliu de Codines, Jocs Florals d’Horta-Guinardó, Enjoy Barcelona i Marató Poètica de Sagrada Família.

El seu bloc versos.cat ha guanyat els Premis Blocs Catalunya el 2012.

És director del festival Poemestiu.

Quien ha comprado este libro también ha comprado

Si quieres contactar con nosotros llama al 690792392 o rellena el siguiente formulario

Últimas noticias