La joguina d’un dia tot just desembolicat

Autor: Josep Ballesteros

Colección Garbí, P12. Poesía

ISBN: 978-84-613-0922-1

Edición: 2009 – Catalán

Encuadernación: rústica, cosido

Páginas: 120

10,00  IVA incluido Leer más

transparent

A partir de dos libros envío gratis

Promoción válida para península y baleares

La obra

La joguina d’un dia tot just desembolicat és un llibre estrany i en aparença impermeable, però que aviat va desfent els grumolls de les dificultats lèxiques que d’entrada ens presenta. Hem de seguir les pistes que l’autor ens proporciona i la primera, per cert molt valuosa, és l’única cita del llibre, la del poema “the sunne rising”, de l’autor elisabetià metafísic John Donne, el qual ens parla precisament de l’inefable de l’amor i del seu poder que contrasta amb el sol i la seva força encegadora.

un llibre sense concessions a les estètiques dominants. Un joc de seducció que funciona

L’autor, per altra banda, ens adverteix que es tracta d’un sol poema, compartimentat, això sí, ordenat en sis parts molt meticuloses, subdividides a la seva vegada en sis poemes. De fet, les sis tenen un títol enigmàtic: L’avantguarda del plaer com a equació, Vagant un Déu volgut, Teologia esculpida per cignes, Lliure d’eternitat em vull, Sota la intempèrie d’un àngel, Castell de focs acotxat sota la pell. […]

La poesia és allà, l’he llegida i l’he sentida en aquesta novadora La joguina d’un dia tot just desembolicat, un llibre sense concessions a les estètiques dominants. Un joc de seducció que funciona. Només cal entrar-hi per repetir l’experiència al·lucinada de l’autor en el lector.

Del prólogo de Jordi Valls

El autor

Josep Ballesteros (Manresa, 1966). Secretari d’Administració Local i advocat urbanista.

Ha publicat una obra extensa en els àmbits del Dret administratiu, local i urbanístic.

És membre del Consell Assessor de la revista Práctica Urbanística.

La joguina d’un dia tot just desembolicat és el seu primer llibre de creació poètica, el fill d’un llarg treball de construcció personal i definició estilística iniciat a l’adolescència.

Quien ha comprado este libro también ha comprado

Si quieres contactar con nosotros llama al 690792392 o rellena el siguiente formulario

Últimas noticias